Iсус - шлях до примирення з Богом

Кипить, бурлить, клекоче і вирує
Безбожний навіжений грішний світ,
Господній голос не бажа, не чує:
"До Мене з покаянням всі прийдіть.

Я дам Свій мир в серця у ваші, спокій,
Пошлю примирення з Моїм вічним Отцем.
Дарую кожному любов святу, глибоку.
Я є Спасителем єдиним і Взірцем.

Немає ідеалів, не шукайте
Ви їх у грішних людях, як і ви.
Мені хвалу і честь, славу віддайте,
Щоб з Богом вічно жити ви могли."

Ісус Христос- одна лише Надія,
Одна -єдина Правда і Життя.
Покиньте марні і гріховні мрії.
Ісус- до Бога вірний, святий Шлях.

Дорогою цією ви простуйте,
Не збочуйте із неї ви ніде,
Щоб мать щасливе, радісне майбутнє.
Ісус Христос ні в чім не підведе!

Святим Він Духом житиме у серці
Й наповнить силою Святого Духа Він.
Не закривайте свого серця дверці
Перед Творцем й Спасителем своїм.

Схиліть і серце, й голову, й коліна
Ви в покаянні щирім і простім
Перед Ісусом. Час летить невпинно.
Прийміть примирення із Господом своїм.


Рецензии