Не просто себе Любити

Не просто – себе Любити…
Так звично – себе не знати…
Блукають Творцеві діти,
Шукають місця і дати…

Так легко – себе забути,
Не чути, не відчувати…
Безпам’ятство давить груди…
Страх – батько… Брехливість – мати…

Немислимо – пробачати…
Так складно – себе прийняти…
Навсібіч – засуви, грати…
Захочеш, то будеш знати…

09.02.2020


Рецензии