Надежда

Із водою відро у криниці,
Аромат запашний караваю,
У ногах труться лагідні киці,
А на гілочці пташка співає,

Щойно знесене в сіні яєчко,
За парканом пасуться телята,
Біля хвіртки, лелеки гніздечко,
З каченятами грають малята.

На столі гарний глиняний глечик,
Молоко тепле з пінкою в ньому,
Кочерга та дрова біля печі,
Цю красу не забути нікому.

Серце кличуть ці бажані речі,
Навіть гойдалка, що біля тину,
Та й пісні українські, під вечір,
В них душа, що милує країну.

У любові зростають хай діти,
У добрі та теплі, як перлини,
Їх талант знайдемо куди діти,
Бо надія вони України.


Рецензии