Н1коли й н1чим я не зможу Тоб1 в1дплатити

Ніколи й нічим я не зможу Тобі відплатити
За всі добродійства Твої, мій Господь, на мені.
Я хочу Тобою завжди і для Тебе лиш жити
Й Тебе прославлять у кожнісінькім дні.

Усі обітниці Твої і Слово Твоє я приймаю.
Поблагослови ж Ти мене і дітей, і онуків моїх!
Не було такого, як Ти, не буде ніколи й немає!
Схиляюся низько-низенько з любов"ю в пошані до ніг я Твоїх.



********************
Сльози мої рахуєш й витираєш.
Правду усю один Ти тільки знаєш.
Не підведеш, у це я твердо вірю,
Бо Ти у всім правдивий, Боже, вірний!
********************


Рецензии