життя реальне надзвичайне...

Життя вирує у Одесі
І бомжі реальні і принцеси.
Повітря чисте сонечко іскристе
Море чудо чудо пляж Ланжерон
Купає нас.,.
Я життя не розумію і жить в достатку не умію.
Хожу на танці на зарядку
СЛАВА БОГУ я В ПОРЯДКУ.


Рецензии