Проведiння

Я не впаду, коли полину
До невгамовних часом гір
І не зігнусь, коли поглину
Пекельну страву з їх таріль.

Зустрінусь з ворогом - тяжбою
На подоланні крутизни,
Яка омиє серце болем,
Що я не в змозі обійти.

Всю велич гірського життя!

Не зупинюсь - хрестом покриюсь
І прочитаю Отче Наш
Піду, бо вірою зігріюсь
І встигну взяти свій реванш!

17 липня 2000 рік.


Рецензии