People got so far in Relativism

People got so far in Relativism ...
So they stopped learning the whole story ...
Most ended up in their own Anarchism ...
Just being yourself without knowing who is really ...
People get bored without enthusiasm ...
They don't get to know the development of the past ...
The joy of life is knowledge ...
The joys of life are discoveries ...
The joy of life learning about real life ...
Real life is the harmony of nature ...
Philosophers are responsible for youth security ...
The false anarchism is the power of manipulation ...


La gente ; andata cos; lontano nel relativismo ...
Quindi hanno smesso di imparare l'intera storia ...
La maggior parte ; finita nel proprio anarchismo ...
Solo essere te stesso senza sapere chi ; davvero ...
Le persone si annoiano senza entusiasmo ...
Non conoscono lo sviluppo del passato ...
La gioia della vita ; conoscenza ...
Le gioie della vita sono scoperte ...
La gioia della vita che impara a conoscere la vita reale ...
La vita reale ; l'armonia con la natura ...
I filosofi sono responsabili della sicurezza dei giovani ...
Il falso anarchismo ; il potere della manipolazione

Люди так далеко зашли в релятивизме ...
Поэтому они перестали изучать всю историю ...
Большинство из них оказались в собственном анархизме ...
Просто быть собой, не зная, кто на самом деле ...
Людям скучно без энтузиазма ...
Они не знакомы с развитием прошлого ...
Радость жизни - это знание ...
Радости жизни - открытия ...
Радость жизни, узнавая о реальной жизни ...
Настоящая жизнь - это гармония с природой ...
Философы несут ответственность за безопасность молодежи ...
Ложный анархизм - сила манипуляции

Mennesker kom s; langt i Relativisme ...
S; de sluttet ; l;re hele historien...
De fleste havnet i egen Anarkismen...
Bare ; bli seg selv uten ; vite hvem egentlig er...
Mennesker kjeder seg uten begeistring...
De f;r ikke utvikling yten ; vite om fortiden...
Glede av livet er kunnskap...
Glede av livet er oppdagelser...
Glede av livet ; l;re om ekte livet...
Ekte livet er harmonien med naturen...
Filosofer er ansvarlige for ungdommens Security ...
Den falske anarkismen er makt for manipulering ...

Zoja Sperstad


Рецензии