Якщо так г рко

Якщо так гірко на душі...
дзеркалять сльози блакитні очі....
згадай, що десь дитина на землі....
чекала ласку матері, а та не може.....
вже не може....

Якщо зневіра проникне в серце....
проріже розум стальним ножем....
поглянь на небо, зорі, сонце...
пірни у хмари під дощем....
і може, може....

Якщо захочеш написати  лист ...
не треба слів.... пиши... кохаю ...
це твоя сутність, це твій хист ...
а кращого таланту я й не знаю.

06.02.2020
                Сергій Сороневич


Рецензии