Особливi дiти

Дітей багато на Землі,
Та серед них є й діти Сонця,
Вони – таланти чималі,
В них погляд свій, свої віконця.

Лиш зрозуміти треба їх,
Побачить дар в них особливий,
Розкрити їх усіх-усіх
Й шлях прокладать для них щасливий.

Дітей багато, різні всі,
Закон життя змінить не можем,
Та є й від Сонця промінці.
Розкрити їх ми допоможем.

Нема чужих в житті дітей,
Є просто діти особливі,
Для них багато є ідей,
Як колосків на житній ниві.

23.01.2020 р.


Рецензии