162. Legalized murder

Панове депутати, та ну ж бо, не соромтесь,
Давайте офіційно легалізуймо вбивство!
Ви знаєте, що в світі людей же розвелося,
Ви просто уявіть-но: вони всі хочуть жити!

Вони тупі, як мухи; невдячні, як ті кобри,
Щоправда, більшість – сильні; живучі, наче зомбі.
Ми – боги, вони – стадо, й було би дуже добре,
Щоб кожному дісталось по нуклеарній бомбі.

Даруймо ж людям щастя – портал у царство Яхве:
Забудьте про проблеми – летіть мерщій угору!
Дбайливо приховавши меча у свої пахви,
Ми кажем: не цурайтесь, бо визволитель поруч!

Шановні депутати, у кожного в затінках
Живе жорстокий вбивця, що дуже хоче м’яса.
Дамо ж інстинкту волю, і з прапором, з барвінком
Окропимо всю землю людською кров’ю рясно!

липень 2016


Рецензии