Матушцi Ользi до 50-рiчного ювiлею на укр. яз

НелЕгко священника жінкою бути,
завждИ - в полі зору, як приклад для тих,
хто ласки Господньої хоче здобути,
у церкві в молИтвах спокутує гріх...

Вам, матушка Ольга, Бог дав силу духу
долати усі негаразди життя,
не впасти у відчай, долаючи скруху,
бо зброя душІ - добротИ почуття.

Іменням княгині великої звЕтесь,
що в вірі належить до лику святих;
ми Вас поважаємо за чуйне серце,
підтримку й пораду в словах дорогих.

Ви в хорі співаєте на Божу славу,
не ставлячи вище за інших себЕ;
з неділі (по службі) берЕтесь за справу -
судьба вимагає й диктує своЄ.

Ви - дОнька і мати, кохана дружина,
Ви - просто красуня (тут зайва хвала)
Ви - справжня у долі отця половина,
душа біля нього притулок знайшла.

Хай в книзі життя рОків бУде доволі,
хай щастя оселиться в Вашій сім'ї,
щоб вічна любов в головній була ролі,
розклавши у серці тенЕта своЇ.

Хай зіронька Ваша ще довго не гасне,
Вас Небо здоров'ям хай благословИть!
Не варто дивитись в майбутнє завчасне;
Сьогодні...тепер...намагайтеся жить!


05/02/2020/


Рецензии