***

Я вільна.Дихати на повні груди,
Обираючі шлях, що мені до смаку.
Я вільна літати під небом  як птаха,
Милуватись красотами,вкрай до схочу.

Я вільна співати мовою рідною,
Пісні що л'ються,мов гірська ріка.
Душу вкрашати лише простотою,
Щоб прозора і чиста була як сльоза.

Крила свободи собі обирати,
Тремтіти від щастя,казати ,,Люблю".
Яскраво малюнками життя малювати,
Кожен свій день і долю свою.


Рецензии