ЛэКатрин

Коль паам шэ ат шара - зэ ахаг,
Ахаг бишвиль кулям шэ баулам,
Анахну охавим, маарицим отах,
Этмоль, Айом, махар вэ леолам!

Ма маргишим анахну бэмофа?
Дмуйот шэлах шарот миахава,
Миошер, вэим балэван срэфа!
Ширах шэмерагешет - кмо труфа,
Ат бэбама,  рахок, аваль - крова!

Ма ешь балеви? - Ахава у Вау!
Кашер шарим бэяхад, бэбама - зэ кэйф!
Ат шара эт ашир им Леонид МяуМяу!
Вэ гам ани роцэ,  кдэй хэм йамру -  Окэй!

Эйнайм шэли кэмо эйнайм шэлах,
Бэсэвель ат омедет - гам ани совэль,  Колот шелах Ахах! - ани Ахах!
Эмар коль пам ба италькит- Бэль! Бэль!

Холэхэт ат ямина - вэани ямина,
Ат шара яхад Зина, вэани им Зина.
Рошах кцат смола - смола рош шэли,
Ма ледабер? - Ани шелах кули.


Рецензии