Будую

Будую шлях по зоряним стежкам,
Щоб пролетіти крізь Вселенські далі,
Побачити майбутньго скрижалі,
І зазирнути в очі чудесам.
Я мрію про кохання,що будує
Безкрайні хвилі гірських берегів,
Що заповідь навіки подарує
І збереже обіцянки свої.
І разом йти в шляху,що заповітом
Проклав Архангел нам своїм крилом.
Благословив яскравим,теплим Світом
Подарував вогонь тепла обом.


Рецензии