Гномик Моня

Жив на світі гномик,
Звали його Моня.
Зростом як мізинчик
Й неймовірний соня.
Соня … та том у що спав
Зранку й по обіді.
Молочком із медом
Любив він поснідать.
Чашечку помиє,
Підіб'є перину.
Ляже й далі собі спить
Як мала дитина.
Те що спав він увесь день,
Йому не мішало
Творити дива всілякі,
Справ було чимало.
І на справі лиш хороші
Не потрібні Моні гроші.
Дива творить задарма
Серцем, сповненим добра.
Наведе порядок всюди,
Привітатись не забуде.
Він розумний і кмітливий,
Він веселий і сміливий,
Він і друг і чарівник,
Він чудовий садівник.
Де він ніжками ступає -
Квіти миттю розквітають.
Все у цього Моні є,
Він сюрпризи роздає.
А приходить у ночі
Крізь шпариночку в вікні.
Пробирається в оселі,
Торбу тягне на собі.
Все ретельно він оцінить,
Що потрібно саме вам.
Нумо в торбі щось шукати
Щоб таке подарувати…
Шарудить, а ви спите,
Він вас вкриє підійде.
І тихенько прошепоче
- Щастя, бачу, сім'я хоче.
І ось так і день по дні,
І у будні й в вихідні
Моня всім допомагає,
Бо він добре серце має.


Рецензии
Добрый день, Алла! Замечательные строки написали про Моню. Такой помощник порадовал бы каждого. Понравилось!
Милый гномик Моня счастье всем дарит,
Своим добрым сердцем чудеса творит.
Где нога ступает, расцветут цветы,
Ночью прилетает, когда снятся сны.
Доброго вам начала недели. Пусть каждый день будет счастливым. С уважением, Анатолий.

Анатолий Селиванов   05.04.2021 11:39     Заявить о нарушении
Щиро дякую,красиво
Ночью прилитает, когда снятся сны...

Алла Мисяк   05.04.2021 20:08   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.