20-02-08-07586 Хотiв вже летiти UA

Хотів вже летіти до Франції...
І речі в валізи поклав,
у сні тихо марив:"Констанція,
до тебе летить Д'Артаньян..."
.
Аж раптом осяяло: Господи!
Та я ж народивсь тут і зріс...
Навіщо шукаю щось осторонь,
і тягне туди який біс?
.
Навіщо розтринькувать доляри
життям своїм ризикувать?
Такі самі є і в нас шулєри,
як можна про це ще не знать?
.
Наркотики і проституція,
озброєння, ЛГБТ
є майже на кожній в нас вулиці,
знайти - без усяких проблем...
.
Хоч в нас зарплатня і жебрацькая,
безхатчинська пенсія теж,
ні кроку в життя у те з цяцьками,
з країни нас не проженеш!
.
Люблю я її Конституцію,
і простір великий люблю,
от тільки б до біса корупцію,
в в'язниці злочинність усю...
.
.
Оригинал: http://stihi.ru/2019/03/14/2778


Рецензии