Повiтрянi кульки

Повітряні кульки я не відпущу,
З ними в синє небо, як птах, полечу.
На хмаринку посідаєм,
Пісню дзвінко заспіваєм,
Так, щоб було її чути
Аж за небокраєм.

   Приспів:

Повітряні кульки в небо летять,
Повітряні кульки волі хотять.
Сині, жовті і червоні,
Наче в кольорових снах,
І зелені, як сама весна.


Різнокольорові, як квіти в садах,
Кульки повітряні пливуть в небесах.
Промінцями золотими
Сонце грається із ними,
І птахи привітно машуть
Крилами своїми.

     Приспів

Облечу на кульках увесь білий світ,
Передам всім дітям великий привіт
Від найкращої країни,
Від моєї України,
Хай для неї над землею
Дзвінко пісня лине.

      Приспів


Рецензии