Укр. Сто1ть бабуся б1ля ринку

Стоїть бабуся біля ринку,
з собачкою на ланцюжку,
всім пропонує цю тваринку
за ціну, хоч аби яку.
Отримати ту копійину
щоб заплатити за борги,
за газ, за світо, навіть воду
що написали нам  Боги.
Купуйте собачку, купуйте собачку,
вона така гарна, майже за півціни,
дасте копійчину, немов для дитини,
немов для дитини, дитини війни.
Нікому собачка, така не потрібна,
ніхто не купує, звичайних " дворняг ",
в бабусі ж із валянок, босі ноги видно
і біль і скорбота у неї в очах.


Рецензии