Коханi очi-2020

Дивитися у твої очі мені до вподоби
якщо придивитися вони ще посміхаються
і твоє серце завоювати не уникаю спроби
повір у почуттях скоро вже переконаються...
Дивитися у твої очі і раптом потонути
ще угораздило заплутатися у довгих віях
твій ніжний погляд ніяк мені не позабути
і про таку красу як у тебе співають в піснях...
Дивитися у твої очі і знову вже пожежа
але з взаємністю ми не згоримо до тла
у нас любов з тобою незгасна і безмежна
і ми зігріємося разом від справжнього тепла...


Рецензии