Сделай шаг. Лидия Скрипка

Лiдiя Скрипка “Зроби крок”

Зроби тiлки крок! Не хвилюйся, коханий.
Нам конче потрiбний вiн, чуєш. Затям.
Зсуваються вiчностi сивi бархани.
Чи ж встигнеш? Знай, звiдти нема вороття.
Як мало для зустрiчi вiльної сушi.
Зроби крок iще. Не свiти каганець.
Душа унiкальна. А там нашi душi
Гортають безмовно вiршi для сердець.
Нам зорi пiдкажуть – мовчанка не вiчна,
Глянь, Плуг Золотий* проорав борозну.
Є серце, повiр, i в щасливого сiчня,
Вiн нас поєднає хоча б на весну.

*Сузiр’я Орiон.
------------------------------
Лидия Скрипка “Сделай шаг”

О, сделай лишь шаг! Не волнуйся, любимый.
Он очень нам нужен, запомни, родной.
Барханы веков не лежат недвижимо.
Успеем? Уже не вернёмся домой.
Как мало для встреч нам и моря, и суши.
Лишь шаг! И фонарь погаси, наконец.
Душа уникальна. А там наши души
Безмолвно листают стихи для сердец.
Нам звёзды подскажут: молчанье не вечно.
Вон Плуг Золотой* борозду пропахал!
Любовь в январе и тепла, и сердечна.
Январь до весны нас уж точно связал. (7.02.2020)

*Созвездие Орион


Рецензии