Дай, кинь, глянь, стань...

Дай людям допомогу,
Хоч склянку води,
А якщо маєш змогу –
Біди відведи

Кинь палицю,- хто тоне,
До тепла внеси,
Бо Господь всіх нас бороне,-
Не барись,- спаси

Глянь, що не так навколо,
Не чекай других,-
Сам друзів збери в коло
Від намірів злих

Стань,- треба де,- стіною
Та підстав плече,
Повни чистою водою,
Де брудна тече

Хай світле та прозоре
Нечисть відведе,
Правда кривду переборе,
Добро віднайде
06.02.2020р.


Рецензии