Без страха я уже переболею Вами. Л. Скрипка

Лiдiя Скрипка

Я не боюсь уже перехворiти Вами,
На розтерзання натовпу вiддати душу.
Не передати цю святу любов словами.
Але я мушу Вам про це сказати, мушу.

Любов – вростання у єство, вiнець зростання
На нотi нiжно-трепетнiй, живiй, високiй.
Нам до прощання – вiчнiсть, може – мить остання.
Я знаю, як прийму у серце той неспокiй.

Сi почуття слабкi, можливо, Вас не гiднi,
Повiрте, що вони безхитрiснi й вiдвертi…
Ми будемо чужi, лише любов’ю рiднi,
Котра зорiтиме менi однiй… до смертi.
--------------------------------
Лидия Скрипка

Без страха я уже переболею Вами,
И не боюсь, что мою душу растерзают.
Не передать эту мою любовь словами,
Но я должна Вам рассказать, я это знаю.

Любовь – врастанье в естество, венец взросленья
На ноте трепетной, союз единоверцев.
Нам до прощанья – вечность или миг последний.
Я знаю, как приму то беспокойство в сердце.

Возможно, эти чувства Вас не стоят,
Но они искренни, бесхитростны, поверьте…
Чужие мы, но чувство нас скрепит простое,
Что мне одной будет сиять… до самой смерти. (7.02.2020)


Рецензии