Зимовий ранок

Стелить щільно землю білий сніг
падаючи з неба-танцює і кружляє
на врем'я ковдрою пухнастою застиг
як чарівник людям казку оживляє...
Сніг сяє під променями сонця
у різних кольорах переліваеться
і тільки дорога в крижаної оболонці
місцем небезпечним - залишається...
З'явилися незвідки крижані бурульки
із під дахів будинків стрілами стирчать
лежать вже на дорозі прозорі кульки
і радужними відтінками теж блищать...


Рецензии