Шануйце, мову!

Не ў навіну прыйдзецца чуць:
Зменяць яблыкі на "абрыкосы",
Ведала я,што прыдуць
Да нас "амерыкосы"!
Далёкія стануць блізкімі...
Трэба за мову брацца!
Бо,каб нам на англійскім,
Братцы,не забрахацца...
Затопчуць граніцы падковы,
Не гледзячы на радыяцыю.
Шануйце,родную мову,
Бо з ёю знікне і нацыя!


Рецензии