5716. Выдатны сон для вас ён будзе вечын!

АЛКАШАМ
Цягацца будзешь па гасцям -
ТО ТУТ СТО ГРАММ,
ТО ТАМ СТО ГРАММ
сПАКОЙ У АХВЯРУ ПРЫНЯСЁН,
и ПАЦЯРПЕЛА ПЕЧАНЬ,
А ГЭТЫ СОН, ВЫДАТНЫ СОН.
Для вас ён стане (будзе) ВЕЧЫН!


Рецензии