5720. А мара бабкина - адкинула капыты!

ДЗЕД РЫБКУ НА МОРЫ ЗЛАВИУ.
Яго старая, не маучала.
А шмат жаданняу загадала.
И усё жадала, и жадала.
Нахабству бабкину - вянец,
И марам наступиу канец!
Сядзиць бабуля у разбитага карыта,
А мара бабкина - адкинула капыты!


Рецензии