Життя кохайте

          ЖИТТЯ  кохайте.
Життя, то є безцінний дар.
Але не всім дано його втримати.
А часто, ми того не помічаєм,
Самі життя нещадно і безглуздо витрачаєм.
… А іноді. А іноді.
Не розумієм.
Самі своє ми щастя не жалієм.
І тим, що є не володієм.
А лиш як втратили, нещадно вбили,
Розбиті друзки склеюєм даремно;
Родинний затишок й тепло
Із криги й айсбергу створити…
Жалійте й не лінуйтесь,
Свою сім’ю й любов безмежну
Плекайте, зрощуйте, й кохайте.
І обіймати, Ви щоднини пам’ятайте.
Життя кохайте, і плекайте…
     07.02.2020р.


Рецензии