Нехай буде все

Нехай буде все: і задумана мрія, і зустріч,
Взаємне кохання, відвертий і щирий танок.
Щоб музика серця красу віднайшла в партитурі
І ми заспівали, створивши розкішне панно

Світів, що у витвір мистецтва з’єднались докупи,
Це так феєрично, ще й дух перехоплює враз!
Поєднання душ – Божа ласка, її ти не купиш,
Хоч що не роби, як не йди, крізь міраж до оаз.

Гукай, я почую твій голос, мені він потрібний,
Мов кисню ковток на засніжених піках стрімких.
Я бачу як Місяць лаштує доріженьку срібну,
З тобою удвох пробіжуся по ній залюбки.

20:13, 06.02.2020 рік.

Зображення: https://mshatalova.ru


Рецензии