К звёздам в небеса-Fly me to the moon-Пер. с англ

Fly me to the moon      Bart Howard,1954

                https://www.youtube.com/watch?v=mQR0bXO_yI8
                Frank Sinatra
               

Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like
On a Jupiter and Mars
In other words, hold my hand
In other words, baby, kiss me

Fill my heart with song
And let me sing forever more
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, I love you


К звёздам в небеса
Уносит нас с тобой любовь,
СтОит лишь твоим устам
Моих коснуться вновь.

И здесь- на небе- весна!..
Средь звёзд летаю
Без сна я...

Ты - всё,чем я живу,
О чём мечтаю и пою,
Ты - Ангел мой в Раю,
Ты - моя сказка наяву.

Прошу,всегда будь такой,
Прошу,всегда будь со мною.


06.02.2020


Рецензии