Я за фахом - жiнка на укр. яз

Я за фахом - жінка, ще й поет,
так що словом добре володію.
Долі ненадуманий сюжет
у міжрядді приховать зумію.

Біль нестерпний від сердечних ран
вміло у віршАх завуалюю.
Римами метафорний паркан
від очей недобрих побудую.

Таємницю справжніх почуттів
я уже нікОму не відкрию.
Крига вкрила тінь минулих днів;
вже від спогадів не ціпенію.

У душІ - поезія жива,
ангел мій, небесна рятівниця...
Про кохання в ній - кліше-словА:
в небі - журавель, в руках - синиця.

Привід щастя в казку відлетІв;
хто у нього вірить, хай чекає;
хто іще надію не згубив,
що любов казковою буває.

Я нікОму не даю порад,
всі поради у коханні - зайві.
Тільки би йомУ не знати зрад,
жити вічно у щасливім "драйві"!..


30/01/2020/


Рецензии