Хлопець1

Колись кохала та цього ти не помічав,
Напевно грався, бо це було прикольно,
Тепер не бачу сенсу, щоб поруч був зі мною,
Бо я кохана, і тепер чекаю зовсім іншого хлопця.
Але можливо колись тебе зустріну,
І почуття накриють немов лавина,
Та все ж до тебе, я не побіжу
А тільки усміхнуюсь, і погляд від тебе відведу. ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Цінуйте коханих коли вони поруч, які будуть з тобою і в радості, і в горі. Коли проблеми їх не зупиняють, а тримають сильно за руку і нікуда не відпускають. ;;;;;Чекаю зустрічі і прагну змін, не боюсь я вийти із комфорту, бо все що роблю я тепер, це називається Невід'ємною Силою Волі.;;


Рецензии