Свiтлана на укр. яз

С/вітлом свІтиться Світланка, наче сонця промінці
В/зимку роджена - веснянка з посмішкою на лицІ
І/ очей північне сяйво, як веселка навесні,
Т/Опить лід довкола зайвий і в душІ звучать піснІ...
Л/агідна, завждИ привітна, оптимістка у житті,
А/ура добрА (помітна) все долає на путі!
Н/ині в День твій Ясний, світлий мОрок в серце не пускай!
А/нгел крИла дасть летіти...Бог тобі допомагай!


16/01/2020/


Рецензии