Говерла

Вона пливла, мов каравела…
Та тільки мова не про те.
Вражало розміром з Говерлу,
Що в світ стрибало з декольте.

Природи файний подарунок,
 що був призначений комусь
був виставлений весь!!! На ринок.
І я уражений дивлюсь

На буйство плоті без прихисту,
На брак і розуму й смаку…
Питання ось якого змісту:
З якого панна бардаку?


Рецензии