Любов оспiвуЕ не най...

Оспівує любов не найгарніших.
І аж ніяк не витончені стани.
Так в пристрастях любовних, найсильніших,
І вади удостоюють пошани.

Та надсилає ті рядки гарячі
Не до відмінників завжди успішних.
Любов - вона смиренна і терпляча
До якостей недосконалих, грішних.

Породжує любов поеми й оди.
Та в них оспівується не кмітливий.
Не силу ставить до стихій природи,
А погляд, що відчужено чутливий.

Далеко не завжди знаходить схожих.
Буває навіть: як моря і сушу.
Не найгарніших, рисами хороших,
А лише тих, які запали в душу.


(Фото - интернет)


Рецензии