Не шукай мене бiльше!

Не шукай мене бiльше!
Мене тут вже нема.
Все буде добре пiзнiше,
Коли настане зима.
 
А зима не скоро настане,
Вона тiльки бере своє.
Iнший рiк став вже останнiм.
Покидай мене! Забирай моє!
 
Я чути зовсiм не хОчу,
Справи твої то таке.
Я хОчу забути цi очi.
Тому що серце ламке.

Про кохання говорити не треба!
Тiльки серце вбиваєш моє.
Дивлюсь я очима на небо,
Та пригадується щось твоє.
 
Кохана, вибач мене я прОшу.
Забудемо разом образи i все!
Почнемо знову нести нашу ношу,
Ось так нас доля несе.


Рецензии