Спiвай!..

Якщо хочеш співати - співай!
Заплітай у косичечки ніжність.
Мабуть, десь за горами той рай -
Срібне марево зоряне -  пісня.
Може, так відгукнеться душа
І злетить у крилатій кареті,
Щоб з мелодій-мережок вірша
Знов побачить себе, як уперше.
Відчуваєш, як голос бринить,
Виціловує сонце і небо?
Також знай, що солодка та мить,
Що не може відбутись без тебе!
4.01.2018


Рецензии