Потр бн зм ни радикальн

Ти знепритомніла від голоду, дитино?
Бездомна, хвора, змерзла і брудна.
Тебе не кормить наша ненька Україна,
Ти кажеш, що така ти не одна?

І що тобі країна пропонує,
Є взагалі у тебе вибір у житті?
І що, вона тебе не приголубить,
Тобі залишилось до теплотраси йти?

А в день жебракувати на вокзалі,
А згодом вивчитися злочини вчиняти?
Когось пограбувати, в когось вкрасти,
І обіцяє гострий ножик в руки дати?

Невже ніколи не завадить Україна,
Горілку пити і курити анашу,
Вживати підліткам токсичні речовини,
Штрикати в жили СНІД і наркоту?

Яке ж майбутнє в Україні нас чекає,
Якщо вона отак піклується про нас?
То ж, нам, потрібні зміни радикальні,
Бо ми вироджуємося в останній час.


Рецензии