Стрыечная Яечня Лист 8

     Дык вось! Мае дараженькія! Быў у мяне такі чалавек! Не хацеў есць яечні! Хоць што -і салодкае еў і горкае ,і прысмакі замежныя і экзатычныя! А яечню аніяк! Пры адным погляде вараціла яго!  Ну , думаю як жа быць,  калі настане час, калі па кішэні будзе толькі яечня! Што рабіць ў жыцці дзёны розныя бываюць! Як жа прывучыць дарослага чалавека ,які з дзяцінства не любіў яечню! Нават дайшоў да таго што, навагоднішні салат  рабіў без яек тое ,знакамітае  Алiўе. Ён пільна сачыў за тым каб не есці яек!
     Але аднойчы калі ён сустрэў чалавека які мог гаварыць пра яйка 24 гадзіны па кожнай часіне,
у яго галава перейшла на нейкі другі рытм жыцця! Ён расказаў яму , што яйка напамінае зямлю!
Што гэта цэлы  заворажаны сусвет пад шкарлупою!Ён быў такі захапляльны, такі адданы, у яго вочы былі як кожнае па  яйку якое знесла квочка! І ўжо праз год той забыўся, што не любіў гэтай стравы! Яны абодзьва перайшлі ў мой клуб!

 


Рецензии