Вясна сустрэлася з зiмою

Амаль няма ўжо снегу ў полі
Паляны хутка зацвітуць.
Вясна сустрэлася з зімою
І птушкі з выраю лятуць.

Усё застыла ў чаканні
Прырода стрымлівае бег.
Зіма мяняе адзяванні
Чарнее белы,зімній снег.

Вясна ж як юная дзяўчынка
Абновы хутка дастае.
Зялёная ў яе хусцінкка.
Сукенка фарбамі цвіце.

Паклікала вясну прырода
Зіма агульна адышла .
Такая вось узнагарода
З вясновым сонейкам прыйшла.

Лілія Воранава ( Заяц) )04.02 .2020г.


Рецензии
Как интересно на белорусском звучит.

Прелесть!

Искренне,

Игорь Косинь   04.02.2020 13:12     Заявить о нарушении
Спасибо огромное . Мне очень приятно. Это мой родной язык ,но я на нём не разговаривала 45 лет. Стараюсь вспомнить.

Воронова Лилия   04.02.2020 13:51   Заявить о нарушении