Я знову пишу тоб листа

Я знову пишу тобі листа
Про моє до нестями кохання
Про те, як міняю школи та міста
Про свої нові модні вбрання

Я знову пишу тобі листа
Про перші поцілунки під шепіт гаю
Про моє нове інтимне життя
А про тебе взагалі нічого питаю.

Як вийшло так, що ми з тобою не зустрілись?
Чому ти сам сидиш у ночі?
Як в тебе серденько на самоті билось?
Чому в тебе такі хмурі дні?

Де твоя посмішка чарівна?
Де ж блиск твоїх карих очей?
І як взагалі твоє життя?
Скільки було у тебе безсонних ночей?


Рецензии