Без тебе

Ти став для мене цілим світом,
Але вже скоро скінчиться літо
І ти поїдеш десь дуже далеко,
Де сонце стоятиме дуже високо,

Де хвилі шептатимуть тобі колискові,
Де груші спіятимуть чудові, медові,
Де віятимуть теплі південні вітри,
Де не стоятимуть тижнями холодні сніги.

Ти просто підеш із мого життя
І знову болітиме моя душа.
Я більше не буду на крилах літати,
Я більше не буду тебе цілувати.

І ніжні слова на вушко шептати.
Навіть не буду листи писати.
Адже ти пішов и не повернешся -
До серця мого закриється дверця.


Рецензии