Копички укр

Якщо не достоїть копичка кралечки весни,
То кози з голоду загинуть без снаги.
І їх хазяїн буде гірко плакать.
Бо як він виживе без молока та м'яса!?

До виліту готуються лелеки.
На крилах понесуть у вирій пахощі копичок.
І стогін їх прощання в сумереки
На білому заміниться на щебети синичок.

А на весну, коли синичоньки запросять: "Пить".
Невдовзі  і без сіна вже спроможно стане  жить.


Рецензии