***

Який жах...
Господь мені відкривається любить
Тішить
 буває іздівається
Все по божій волі відбувається...
Світ жорстокий ми в істоках
як в болоті бультихаемся...
Щастя щастя де ти де
Щось небачу я тебе нігде
Ні у брата ні в сусіда
Горе всіх вечеряє обіда
Давить душі і серця ...
болить душа безкінця...


Рецензии