Даеш електросправу

Діє аварійно.
Діє і поточно.
Лінії під струмом -
контролює точно.
У шалену спеку,
й холод аномальний
правило монтера -
ризик мінімальний.
Вередливі - фази.
Ізоляцій зради.
Електромонтери
діють нас заради.
Ампераж. Контакти.
Вольти зліва, справа.
Ця мене цікавить -
чоловіча - справа.
Хай лишень у школі
решту доучуся -
до електросправи
теж я долучуся.

Лютий 2020


Рецензии