Thank you to the Creator...

Thank you to the Creator ...
The Creator created the joy of health ...
The man who can love ..
The man who can give attention ...
The man gets the pleasure of the pleasure of others ...
Thanks to the Creator ...
That there are amazing people who support art ...
These people develop the world and defend beauty.

Grazie al Creatore ...
Il Creatore ha creato la gioia della salute ...
L'uomo che sa amare ..
L'uomo che sa prestare attenzione ...
L'uomo ottiene il piacere del piacere degli altri ...
Grazie al Creatore ...
Che ci sono persone fantastiche che supportano l'arte ...
Queste persone sviluppano il mondo e difendono la bellezza.

Спасибо Создателю ...
Создатель создал радость здоровья ...
Человек, который может любить ..
Человек, который может уделить внимание ...
Мужчина получает удовольствие от удовольствия окружающих ...
Спасибо Создателю ...
Что есть удивительные люди, которые поддерживают искусство ...
Эти люди развивают мир и защищают красоту.

Tusen takk til Skaperen...
Skaperen skapte gleden av helsen...
Den menneske som kan elske ..
Den menneske som kan gi oppmerksomhet ...
Den menneske f;r gleden av gleden andre...
Takk til Skaperen ...
At det er fantastiske mennesker som st;tter kunst ...
Disse menneskene utvikler verden og forsvarer skj;nnhet.

Zoja Sperstad 02.02.2020


Рецензии