ТАК И ЖИВУ на украинском языке

(Посвящаю памяти моей дорогой мамочки
********** Щербаковой В.В.***********)

Хоч ледве-ледве дибуляю,
Рукою відведу біду.
В душі надію таки маю,
Одужаю і впевнено піду.

По Іванову я займаюсь,
Холодною водою обливаюсь.
Встаю раненько, не сумую
І раз на тиждень голодую.

Нехай глузують і хохочуть,
Нехай там думають, що хочуть,
Я загартовуюся вміло
Будуть здорові душа й тіло.

А скільки різних трав я знаю!
Сама я влітку їх збираю.
Стонадцять трав уже пила,
Бог дасть, поможе хочь одна.

Багато ще чого я знаю,
І добрим людям помагаю.
Я вміло вилікую вас,
Якщо то порча, або зглаз.

А кой-кого я ще й дивую,
Бо на базарі я торгую,
Червоний бант я пов'яджу
І поміж квітами сиджу.

Ні з ким не лаюсь, не сварюся,
А тільки Господу молюся.
Ніколи Бога не гнівлю,
Отак на світі і живу!

02.12.2012.


Рецензии
Дорогая Елена, так тепло на душе от этих стихов...

"Ні з ким не лаюсь, не сварюся,
А тільки Господу молюся.
Ніколи Бога не гнівлю,
Отак на світі і живу!" -
эти строки надо всем взять за девиз.
С теплом моей души

Галина Ревенская   22.04.2021 21:07     Заявить о нарушении
Дорогая Галина!
Большое спасибо Вам за отзыв!

Елена Задорожная-Щербакова   23.04.2021 16:53   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.