Мiй сину, твiй ангел з тобою

Усім матерям ,які мають синів присвячую цей новий зворушливий вірш.

Мій сину,твій ангел з тобою
Він поруч щоразу й завжди
Він любить тебе і він знає
Ніколи не будеш в біді

Він бачить твої всі невдачі
У нього є серце ,повір
За тебе душа в нього плаче
І руки він тягне до зір

Благає,щоб ти був щасливий
Щоб сум не лягав на лице
Сміливим щоб був і умілим
Про тебе говорить з Творцем

Для тебе віддасть свої крила
Хоч знає ,що й сам полетиш
Твій ангел з тобою незримо
Він вірить-досягнеш мети

Твій ангел то є твоя мати
В життя провідник і вона
Готова життя все віддати
Щоб доля у сина ласкава була

Віталія Корх


Рецензии