Де зустрiти тебе?

Де зустріти тебе, відшукати вночі?
У яких паралельних світах дочекатись?
Я кричу, що є сил, ти постійно мовчиш,
Де взаємність моя? Хоч би крихітку мати

Щасливіших моментів своїх почуттів,
Щоб життя не згорало у власному пеклі.
Не судилося знову, між снів й поготів,
Не зігрітися вкотре в холодній постелі.

Не знайти своє місце під зорями змін,
Хоч би як не старався повірити в краще.
Я б за мить доленосну, віддав би взамін
Все що маю, натхнення своє непутяще.

Де зустріти тебе, у якому житті?
Так набридло навпомацки долю шукати.
Між щасливих людей, я живу, наче тінь,
І від поглядів лютих стомився вмирати.

19:01, 01.02.2020 рік.

Зображення: https://shkolazhizni.ru


Рецензии