Среча

Ниси ми обећала
Сунчане тргове
Ни градове
На обали мора

Ниси ми обећала
Да ћеш се вратити
И заувек остати
У пољу мојих снова

Ниси ми обећала
Врела лета
Љубав под сјајем неба
Ни пловидбу на крај света

Ниси ми обећала ништа
Од тебе остаде само хук
Сазнање да постојиш
И да је пут до тебе дуг


Београд, 31.1. 2020.


Рецензии