Тво оч

Я пам'ятаю твої очі,
Немов дивлюся в океан,
Та впевнений у кожному кроці,
Коти ти поруч, як капкан
Не відпускаєш мене знов,
І я, як полонений, в'язень,
Навіки скутаний красою,
Тебе чекаю кожен день,
Та знов захоплююсь тобою.
Я пам'ятаю кожну мить,
Та не забуду я ніколи,
Твої очі, як блакить,
Закохують мене знов.


Рецензии